Travertin
Placaje

PLACAJE

Placarile cu travertin au fost folosite inca din antichitate ca si materiale decorative. Oferim cea mai buna selectie in materie de travertin cu diverse finisaje avand o gama larga de culori.

Cea mai buna oferta pret placaje travertin doar la Rocas Decor!

Mozaicuri si Brauri

Mozaicuri si Brauri

Conferiti o nota de eleganta aparte combinand placajele de travertin cu mozaicuri si brauri din travertin folosite in special pentru decorarea bailor si bucatariilor.

Cea mai buna oferta pret mozaicuri si brauri din travertin o gasiti acum la noi!

Chiuvete si Cadite

CHIUVETE SI CADITE

Chiuvete din travertin, cadite din travertin si cazi de baie din travertin sub diferite forme si culori pentru solutii complete ale bailor din travertin. Chiuvete travertin rotunde, patrate, alegeti modelul potrivit. Preturi speciale pentru toata gama de lavoare din travertin!

Placaje Anticate

PLACAJE ANTICATE

Placaje Travertin cu aspect anticat fie el periat, mat, cu gauri folosite in spatiile unde se doreste decorarea in stil antic. Travertinul antic poate fi folosit atat in interior cat si in exterior. Va oferim o gama variata de placaje din travertin anticate pentru baile, bucatariile si terasele noastre!

Placaje French Pattern

PLACAJE FRENCH PATTERN

Placajele din travertin french pattern sunt folosite pentru amenajearea cladirilor atat la exterior cat si la interior. Decorarea cu acest material confera armonie si eleganta spatiului. Placajele din travertin modulare sunt foarte usor de montat in aproape orice destinatie!

Pavele

PAVELE

Pavelele din travertin sunt destinate pentru folosirea cu preponderenta in exterior, in amenajarea curtilor si aleelor din jurul caselor. Acestea pot fi intalnite sub diferse coloristici cum ar fi crem, galben, gri, maroniu. Pavelele din travertin la cel mai bun pret de pe piata!

Trepte si Contratrepte

TREPTE SI CONTRATREPTE

Indiferent de forma si dimensiunea treptelor dumneavoastra fie ele in exterior sau interior noi vi le putem crea folosind diverse nuante de traverti. Va stam la dispozitie cu o gama larga de lastre din travertin cu grosimi de 2cm sau 3cm din care puteti alege culoarea treptelor dumneavoastra!

Blaturi

BLATURI

Puteti alege o varietate mare de culori din care va putem executa cele mai pretentioase blaturi de bucatarie sau baie din travertin. Baia din travertin a reprezentat intotdeauna un punct de atractie al casei iar acest lucru poate fi evidentiat prin folosirea blaturilor din travertin!

Glafuri

GLAFURI

Personalizati casa dumneavoastra prin folosirea de glafuri din travertin avand o varietate foarte mare de culori si prelucrari. Va putem executa glafuri din travertin personalizate dupa dimensiunea si forma de care aveti nevoie. Glafuri din travertin la pret fara egal!