Travertin

Travertin este extrem de apreciat in arhitectura moderna. Este folosit pentru fatade, pentru acoperirea zidurilor dar in mod special pentru pavaje si pardoseli. Utilizarea pentru pardoseala unei case va creste valoarea acesteia din start, adauga frumusete si naturalete oricarui proiect, iar faptul ca foarte rar vom gasi doua pietre identice ne ofera garantia unui ambient cu totul special. Pardoseala de piatra se preteaza oricariu stil decorativ, fiind foarte usor de introdus intr-un ambient contemporan, vintage sau chiar ultramodern. Folosita inca din cele mai vechi timpuri, piatra naturala reprezinta combinatia ideala intre eleganta si durabilitate, un material care nu se va demoda niciodata si care va impune o superioritate atat in prezent cat si in viitor. Travertin poate fi cel mai bun material pentru un design original, cu adevarat frumos si elegant al oricarei constructii. Suntem mandrii de a avea intotdeauna cantitati mari de travertin pe stoc si de a va asigura ca materialele noastre de calitate superioara o sa ridice proiectul dumneavoastra la nivelul asteptarilor. La noi veti fi sigur ca beneficiati intotdeauna gasiti cel mai bunpret pentru travertin.

Generic placeholder image

Placaje Travertin

Placarile cu travertin au fost folosite inca din antichitate ca si materiale decorative. Oferim cea mai buna selectie in materie de travertin cu diverse finisaje avand o gama larga de culori. Cea mai buna oferta pret placaje travertin doar la Rocas Decor!

Vezi detalii »

Generic placeholder image

TREPTE/CONTRATREPTE, BLATURI, GLAFURI

Indiferent de forma si dimensiunea treptelor dumneavoastra fie ele in exterior sau interior noi vi le putem crea folosind diverse nuante de traverti. Va stam la dispozitie cu o gama larga de lastre din travertin cu grosimi de 2cm sau 3cm din care puteti alege culoarea treptelor dumneavoastra!

Vezi detalii »

Generic placeholder image

Mozaicuri si Brauri

Conferiti o nota de eleganta aparte combinand placajele de travertin cu mozaicuri si brauri din travertin folosite in special pentru decorarea bailor si bucatariilor. Cea mai buna oferta pret mozaicuri si brauri din travertin o gasiti acum la noi!

Vezi detalii »

Generic placeholder image

CHIUVETE SI CADITE

Chiuvete din travertin, cadite din travertin si cazi de baie din travertin sub diferite forme si culori pentru solutii complete ale bailor din travertin. Chiuvete travertin rotunde, patrate, alegeti modelul potrivit. Preturi speciale pentru toata gama de lavoare din travertin!

Vezi detalii »

Generic placeholder image

PAVELE

Pavelele din travertin sunt destinate pentru folosirea cu preponderenta in exterior, in amenajarea curtilor si aleelor din jurul caselor. Acestea pot fi intalnite sub diferse coloristici cum ar fi crem, galben, gri, maroniu. Pavelele din travertin la cel mai bun pret de pe piata!

Vezi detalii »