Travertin

Travetin-ul importat este de cea mai buna calitate la cel mai bun pret din Romania doar in showroom-urile Rocas din tara. Oferte de pret travertin personalizate in functie de nevoile clientului. Travertin-ul este extrem de apreciat in arhitectura moderna. Este folosit pentru fatade, pentru acoperirea zidurilor dar in mod special pentru pavaje si pardoseli. Utilizarea travertin-ului pentru pardoseala unei case va creste valoarea acesteia din start, travertin-ul adauga frumusete si naturalete oricarui proiect, iar faptul ca foarte rar vom gasi doua pietre identice ne ofera garantia unui ambient cu totul special.
Travertinul se gaseste sub diferite forme , travertin placaj, travertin trepte, travertin contra trepte, travertin mozaicuri, travertin brauri, travertin glafuri, travertin lavoare(chiuvete), travertin cada, travertin pavele, travertin lastre.Placaje

PLACAJE

Placarile cu travertin au fost folosite inca din antichitate ca si materiale decorative. Oferim cea mai buna selectie in materie de travertin cu diverse finisaje avand o gama larga de culori.

Cea mai buna oferta pret placaje travertin doar la Rocas Decor!

Trepte si Contratrepte

TREPTE/CONTRATREPTE, BLATURI, GLAFURI

Indiferent de forma si dimensiunea treptelor dumneavoastra fie ele in exterior sau interior noi vi le putem crea folosind diverse nuante de traverti. Va stam la dispozitie cu o gama larga de lastre din travertin cu grosimi de 2cm sau 3cm din care puteti alege culoarea treptelor dumneavoastra!

Mozaicuri si Brauri

Mozaicuri si Brauri

Conferiti o nota de eleganta aparte combinand placajele de travertin cu mozaicuri si brauri din travertin folosite in special pentru decorarea bailor si bucatariilor.

Cea mai buna oferta pret mozaicuri si brauri din travertin o gasiti acum la noi!

Chiuvete si Cadite

CHIUVETE SI CADITE

Chiuvete din travertin, cadite din travertin si cazi de baie din travertin sub diferite forme si culori pentru solutii complete ale bailor din travertin. Chiuvete travertin rotunde, patrate, alegeti modelul potrivit. Preturi speciale pentru toata gama de lavoare din travertin!

Pavele

PAVELE

Pavelele din travertin sunt destinate pentru folosirea cu preponderenta in exterior, in amenajarea curtilor si aleelor din jurul caselor. Acestea pot fi intalnite sub diferse coloristici cum ar fi crem, galben, gri, maroniu. Pavelele din travertin la cel mai bun pret de pe piata!