Piatra Naturala


Travertinul Noche o plăcere grațioasăAstăzi este mai popular ca băile să nu mai fie placate cu plăci de culoare albă, ci și garnisite cu plăci din travertin natural pentru a simți efectul culorilor naturale. Crem și culori bej care sunt mai strălucitoare decât celelalte. Cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață , suntem dispuși să decorăm spațiile de locuit așa cum doriți.Cele mai populare stiluri de decorative cu travertin Noche


Aveți libertatea de a prefera decorurile de mozaic travertin rupt într-un mod mai rustic sau modern și, de asemenea, confortabil. Puteți găsi mai multe plăci de travertin cu o textură specială disponibilă pe siteurile partenere. Decorarea mediului în stil rustic poate deveni mai versatilă, deoarece acest stil este cunoscut a fi mai flexibil. Sau puteți să vă bucurați de confortul proaspăt al travertinului noce modern.

Marginile slefuite și suprafața uscată ușor este perfectă pentru a crea locuri elegante și contemporane cu tonuri de culoare pământești. Culorile luminoase de pământ din această piatră cu suprafață umedă sunt ideale pentru orice loc și pentru a crea contrast cu pietrele de culoare deschisă. Culorile luminoase de pământ din această piatră, cu o vedere în vârstă, aduc o rusticitate naturală locuinței dvs. Modelele complicate ale acestei pietre adaugă un plus de frumusețe și unicitate în orice interior. Piatra este produsul naturii și va varia în funcție de culoare, marcare și textură.

Dalele de travertin sunt foarte populare nu numai pentru interior, ci și pentru exterior. Acesta poate fi folosit pentru a decora zona de gradina, precum și pentru a obține un efect natural.
Placile de travertin au evoluat ca un material de constructie perfect pentru decorarea casei si gradina. Proprietarii de case care doresc să opteze pentru un design interior simplu, dar elegant, încep să lucreze cu aceste plăci uimitoare. Deși aceste plăci sunt simple, dar asta nu înseamnă că există o lipsă de varietate. Din o gamă largă de travertină, oricare dintre ele poate fi aleasă din diferite stiluri pentru a se potrivi diferitelor gusturi.

Travertinul este o piatră naturală, cu un model unic, care variază în funcție de culoare. Gama de culori începe de la fildeș spre maro și chiar și auriu. Disponibilitatea diferitelor finisaje cum ar fi cusute, umplute, chiseled, rulate și nefolosite adaugă efectul dorit camerei. Mai mult decât atât, tehnologia dezvoltată pentru a aduce un ateism mai atractiv, cu un finisaj mai bun la travertin, permite pietrelor obișnuite să se bucure de un aspect general mai bun. Capacitatea lor de a fi atrăgătoare pentru ochi a împins vânzările acestor tipuri de plăci. Fără îndoială, plăcile de travertin devin populare în fiecare țară datorită versatilității pe care o oferă utilizatorilor.

Domeniile de aplicare a plăcilor de travertin la domiciliu sunt largi. Utilizarea foarte populară a acestei plăci este pardoseala și pereții băii. Privirea lor dă impresia unei "băi romane", care este în prezent în tendință.

Bucătăria este o altă zonă de aplicare care îmbunătățește frumusețea travertinei în lumina spoturilor. Folosirea luminii spot pentru a evidenția excelența acestei plăci este mult admirată în ultima vreme. O strălucire misterioasă a acestor plăci este obligată să prindă ochii. Gleam și strălucirea suplimentară adaugă stil interiorului bucătăriei.

O altă utilizare foarte populară a travertinei este în zona de grădină. Instalarea acestor plăci în grădină instantaneu face să pară o grădină naturală.