Piatra Naturala


Utilizarea placilor de piatra naturala alb-negru.Piatra naturala este un material de constructie versatil care poate fi utilizat pentru diverse proiecte. Puteti utiliza aceste placi pentru placare interioara sau exterioara al casei dumneavoastra. Acestea pot fi de asemenea folosite pentru crearea de cabine de dus, blaturi de bucatarie, blaturi de baie, terase, piescina si multe alte amenajari.
Piatra are o rata de alegere din ce in ce mai mare. Unele dintre avantaje sunt:1) Instalarea usoara: indiferent de tipul de placa, dimensiune instalarea este extrem de usoara. Daca aveti umpic de experienta in amenajarile interioare atunci puteti sa montati cu usurinta placile intr-o camera fara un efort prea mare.

2) Imensa varietate: Placile din piatra naturala vin intr-o mare varietate de culori si nuante. Frumusetea placilor de piatra, cum ar fi travertinul si calcarul, este ca se poti taia in forma si marimea preferintelor tale. Exista nenumarate modele care pot fi create cu aceste placi. Puteti chiar opta pentru alegerea unui mozaic care sa va permita sa avestecati si sa potriviti diferite culori si dimensiuni pentru un model creativ unic.

3) Intretinerea si ingrijirea: placile din piatra naturala necesita un efort minim de stergere zilnica pentru a-si pastra frumusetea. Un lucru bun de impregnare poate dura pana la un an acesta ajuta la pastrarea suprafetei. Trebuie sa fiti atenti la luchidele acide si la produsele de curatare si la produsele de curatare care pot deterioara aspectul piatrei daca nu este stres imediat.

4) Inlocuire usoara: o placa rupta sau crepata poate fi usor inlocuita cu una noua fara a fi nevoie sa refaceti intreaga suprafata, de aceea placile din piatra sunt ideale pentru pardosele. Cu toate acestea este recomandat sa cumparati placa din acelas lot si sa fie uscata pentru o munca mai rapida si eficienta.

5) Durabilitare: Imperile antice stiau durabilitarea pardoselilor din piatra si acesta este principalul motiv pantru care mai putem ardira ruinele grecesti si romane. Pietrele de piatra naturala, cum ar fi marmura si travertinul,uber c pot rezista ciclurilor de congelare si dezghet. Pietrele din piatra din familia calcarului sunt rezistente la caldura si se mentin reci chiar si in zilele toride de vara.

6) Mediul Prietenos: Marmura, travertinul si calcarul se formeaza prin procese naturale. Sunt extrase din locatiile de formare, acestea sunt prelucrate si trimise furnizorilor. Nu exista nicio utilizare a substantelor chimice in acest ciclu.Placile albe si negre

Combinatia placilor alb si nebru este un model pardosea care este un design vechi de zeci de ani. Este o compinatie uber chic. O pardosea monocroma este un design atemporal care poate functiona cu orce tip ded mobilier si stil de casa. Aceasta combinatie este simbolul sofisticari si al harului. Aceasta poate adauga o nota dramatica si proiectare fara efort. Frumusetea acestei combinatii se afla de asemenea, in geometria cu care este utilizata. Totul depinde de preferintele dumneavoastra, indiferent daca doriti ca aceasta combinatie sa fie simpla, fascinata. Este o combinatie atemporala care functioneaza armonios cu yin si yang.

Daca sunteti in cautarea unor inspiratii de tip monocrom, idei de design sau o metoda Do It Yourself pentru proiect, avem o serie de modele fascinate pentru care le puteti utiliza. Aceste modele de design vin intr-o colectie de diferite dimensiuni si forme precum si diferite suprafete cum ar fi mat si lucios. Avem multe optiuni de placaj so fiecare are propriile avantaje, cum ar fi placile de marmura, placile de travertin. Aici va vom arata nenumaratele moduri in care poti incorpora placajele de culoare alb-negru in spatiul dumneavoastra.