Piatra Naturala


Indepartarea depunerilor de sapun din cabinele de dus realizate din piatra naturala


Aveti un sentiment neplacut atunci cand folositi cabina de dus? Nu sunteti siguri ca este curata?
Cu toate astea, chiar si sapunul cu care va spalati poate lasa depuneri peste cadita din piatra.

Solutile de curatare clasice sunt mult prea dure pentru curatarea pietrei.
Deci, cum scapam de depuneri?
Eliminarea depuneri de sapun din placile de piatra.

Rezidurile de culoare alba rezultata din reactia chimica provocate de sapun si apa dura, sunt dificil de indepartat.

De exemlu pe fibra de sticla se poate recurge la produse clasice de curatat dar pentru curatarea pietrei nu sunt recomandate, aceste produse cu agenti chimici puternici pot deteriora piatra si o lasa vulnerabila la mucegai.


Va recomandam sa folositi solutie de curatare special concepute pentru piatra, aceasta este destul de puternica dar in acelas timp blanda cu piatra naturala.

Suprafata pe care se va folosi solutiile speciale sunt concepure special pentru indepartarea depunerilor minerale si depozite minerale, este proiectata special pentru curatarea murdariei dure de pe piatra naturala. Este sigura de folosit pe orce suprafata(marmura, travertin, calcar, sticla, cupru, otel inoxidabil etc) si sunt 100% naturali, nu dauneaza organismuiu uman si nici mdiului inconjurator.

Prevenirea depunerilor de sapun


Odata ce ati scapat de depunerea de sapun din cabina de dus, veti dori sa evitati pe viitor. Ajutati-va piatra sa ramana curata si vibranta, dureaza dar cateva miute in fiecare zi:

-Stergeti dusul dupa fiecare utilizare, asfel incat mineralele nu vor avea sansa sa se depuna pe placile dumnavoastra.
-Curatati cabina de dus cu solutie speciala pentru piatra, aceasta solutie va ajuta sa curatati mai usor, lustruieste piatra si protejaza piatra de acumulare si depunerilor lasate de sapun.
-In cele din urma, incercati sa folositi sapun lichid in locul celui clasic, acesta are o reactie mult mai mica atunci cand intra in contact cu apa si nu provoaca depunere de sapun.