Piatra Naturala


Pardoseala din marmura

Pardoseala din marmura este un subiect invoga, de-a lungul istoriei pardoseala din marmura a fost vazuta ca un simbol al regalitatii si bogatiei, de la Palatul Versailles pana la minunatul Taj Mahal.


Marmura in forma naturala, este extrasa din carierele de piatra si transportata in fabricile de productie unde este taiata sub forma de placaje, lastre, pavaje, mozaicuri, apoi sunt prelucrate in functie de cerinta furnizorilor.


Marmura este o piatra eleganta care serveste ca un material de pardoseala frumoasa, adauga o nota de maretie si rafinament in jurul sau. Poate fi folosita in bucatarie, hol, dormitor, baie si chiar si foisoare. Prin modificateaculorii, a finisajului, culoriilor si a designului, se poate adapta intregi case. Pardoselel din marmura pot fi proiectate in functie de dorintele dumneavoastra, deoarece piatra poate fi usor de modelat, poate fi taiata in orice forma doriti.Aspectul: Placile din marmura au un aspect unic acestea pot ridica imediat valoarea spatiuliu. Aceasta este diponibila intr-o mare varietate de culori si nuante. Puteti amesteca culori diferite si puteti veni cu o schema de culori stralucitoare si designe unic pentru casa dumneavoastra. Unele dintre cele mai cunoscute culori de marmura sunt:

  1. Crema Marfil
  2. Botticino
  3. Bescia Sarda
  4. Bain Brown
  5. Maple Red
  6. Thassos
  7. White Spider

Translucid: De secole marmura a fost o piatra pretioasa pentru artisti si arhitecti, deoarece este o piatra naturala translucida. Statuetele si pardoselile au fost prefertare in acest domeniu datorita straluciri esmise. Chiar si in ziua de azi stralucirea pardoselilor din marmura este de neegalat.


Distractiv si unic : Cum marmura este o piatra naturala, fiecare placaj este diferit, ceea ce face ca fiecare piesa sa fie unica. Caracteristicile distincte ale marmurei sunt mai subtile venaturile da o nota unica de eleganta.

Eco-Friendly : piatele naturale, cum ar fi marmura nu necesita nici un fel de prelucrare chimica si aceasta se dovedeste a fi ecologica, in comparatie cu materialele de gresie sintetice care conduc la emisi de gaze nocice si a deseurilor toxice. Pardoseala din marmura aduce frumusetea naturii intre patru pereti.


Stralucire: Placile din marmura pot lua doze mari de luciu, efectul stralucitor si matasos al pardoselilor din marmura ii face sa iasa in evidenta chiar si in holurile goale.


Densitate: Marmura este o piatra de inalta densitate, facandu-i asfel o alegere potrivita pentru pardoseli cu zone cu trafic sau utilizare continua.