Piatra Naturala


Curatarea dusurilor si a baiei din piatra naturala


Piatra naturala poate transforma baia intr-o spa. Proiectele populare includ travertin pe peretii de la dus si marmura pe podele de dus. Granitul lustruit este folosit pentru topuri de vanitate, borduri de dus si piese de pervaz potrivite fiecarei incaperi.

Cu multa grija este usor pentru a mentine baia din piatra naturala si dusul. Solutile de curatat prea aspre va deteriora finisajul si poate produce probleme cu mucegaiul si raspandirea mucagaiuliu.

Invatand cum sa curatati in mod corespunzator piatra naturala, ve-ti imbunatati aspescul suprafetelor din piatra si veti pastra furumusetea ani la rand !

Curatarea placilor din piatra


Problemele cu acumularea depunerilor de sapun, pete de apa, pete, gravura, mucegai si respandirea mucegaiuliu pot fi greu de rezolvat fara ajutorul unui profesionist.

Toate tipurile de piatra - granit, travertin, marmura, calcar sunt poroase. Prin urmare, va absorbi lichidele. Baia dumneavoastra fiind un mediu umed, este vital sa protejati piatra cu o solutie de protectie dupa montare. Din pacate majoritatea solutilor clasice din magazine dar si cele realizate in casa, va pune amprenta, va permite apei dure dar si produselor de curatare, produselor de ingrijire personale si materialelor organice sa patrunda in piatra.


Pentru a mentine cabina de dus curata, stergeti-o cu o laveta sau un prosop dupa fiecare utilizare. Acest lucru va asigura ca se va usca cabina de dus intre utilizari impiedicand asfel aparitia mucegaiuliu. Atunci cand curatati placile de piatra, utilizati intotdeauna un detergent cu pH neutru pentru curatare. Acest detergent este 100% natural care va proteja suprafetele din piatra de acumularea de spuma de sapun, depunerile de piatra din apa, pete, acumularea de minerale si multe altele. Este recomandat sa utilizati detergent cu pH neutru pe toate suprafetele de piatra, sticla si instalatiile sanitare.

Ingrijurea adecvata pentru dusurile din piatra.


In plus fata de curatarea zilnica, asigurati-va intotdeauna ca siliconul sau chitul din jurul placilor de piatra ramane intact. Acest lucru impiedica apa sa ajunga in spatele suprafetei. Daca chitul sau siliconul este deteriorat, apa sau solutile acide se vor depune in spatele placi, creand o problema cu mucegaiul ceea ce necesita remediere imediata.

Prevenirea este intr-adevar cheia pentru mentinerea unei atmosfere frumoase, relaxante in baia dumneavoastrea, curatarea zilinica va spori culoarea pietrei, va crea un mediu sanatos si va proteja casa dumneavoastea.