Piatra Naturala


AVANTAJELE INSTALĂRII PIETREI NATURALE
ÎNTR-O BUCĂTĂRIE


Dacă intenționați să vă renovați bucătăria, aveți opțiuni aparent nelimitate în ceea ce privește materialele și stiluri. În ciuda avantajelor materialelor actuale de blat, există multe motive bune pentru a opta pentru un material care nu se demodează niciodata aceasta fiind piatră naturală. Atunci când alegeți piatră naturală pentru bucătăria dvs., selectați un material care să dureze atât cât este casa și să rămână în decada de acum înainte. Iată câteva dintre avantajele încorporării pietrei naturale în bucătăria dvs.
ATRACTIV PENTRU CUMPĂRĂTORIPiatra naturala este căutată printre cumparatorii de case, deoarece adaugă un lux bucatarie. De asemenea, durabilitatea pietrei și cerințele minime de întreținere. Aceste trăsături pot crește gradul de comercializare și valoarea casei dvs. la revânzare. Dacă intenționați să investiți bani în renovarea acasei, bucătăria este, de asemenea, locul indeal unde puteți să faceți acest lucru. Cumpărătorii tind să se concentreze pe bucătării și băi, iar o renovare moderată vă poate oferi un profit de până la 95%.ECO-FRIENDLYMulte opțiuni de pe piață de astăzi pot fi tentante, deoarece sunt mai ușor de instalat sau au un cost mai mic decât piatra. Blaturile conțin adesea substanțe chimice și materiale plastice care contribuie la gazele cu efect de seră. De asemenea, acestea nu au o durată lungă de viață și durabilitate a pietrei, sunt foarte greu de reciclat atunci când ajung la sfârșitul utilizării lor. Cu piatră naturală, cumpărați un produs fără proprietăți omenești pentru o decizie cu adevărat ecologică.

DE LUNGĂ DURATĂNu există multe opțiuni pentru blaturi sau pardoseli care pot dura mai mult decât casa dvs., dar atunci când sunt întreținute corespunzător, piatra naturală, cum ar fi granitul și travertinul, poate livra această promisiune. Spre deosebire de suprafețele solide, plăcile din faianță sau laminat. Piatra naturală poate dura mai multe decenii și își păstrează frumusețea și finisajele cu o foarte mică întreținere. Piatra naturala poate satisface cerintele celei mai aglomerate bucatarii, fara sa arate semne de uzura.DURABILĂ ȘI SANITARĂDacă doriți o suprafață sanitară și durabilă pentru pregătirea meselor, piatra naturală este opțiunea perfectă. Piatra ca granit, care este una dintre cele mai grele pietre din natura, este incredibil de rezistentă la căldură și zgârieturi, ceva care nu poate fi întotdeauna spus despre lamn. Piatra naturală este foarte rezistentă la bacterii , poate fi sigilată pentru o protecție mai mare. Cu toate acestea, dacă totuși doriți să dezinfectați piatra din bucătăria dvs., asigurați-vă că evitați combinațiile de produse cu pH ridicat, deoarece acestea lasă în mod obișnuit dungi și pot fi dăunătoare pe piatră naturală. În schimb, se amestecă săpun antibacterian ușor cu apă caldă și se aplică pe suprafață.ÎNTREȚINERE

Nimeni nu vrea să petreacă timp inutil pentru întreținerea și curățarea casei. Cu piatră naturală, blaturile sau pardoseala își pot menține finisajele frumoase cu puțină grijă. Granitul și alte tipuri de piatră pot fi curățate zilnic. Piatra trebuie să fie sigilată în mod regulat, ceea ce se poate face prin aplicarea produsului de impregnare direct pe suprafață în secțiuni. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la refinisarea, șlefuirea sau repararea pietrei, atâta timp cât respectați instrucțiunile de bază.